Ваканционно селище Острова - с. Бели Осъм
Ваканционно селище "Острова"
Ваканционно селище Острова - с. Бели Осъм
Ваканционно селище "Острова"
Ваканционно селище Острова - с. Бели Осъм
Ваканционно селище "Острова"
Ваканционно селище Острова - с. Бели Осъм
Ваканционно селище "Острова"
Ваканционно селище Острова - с. Бели Осъм
Ваканционно селище "Острова"
Ваканционно селище Острова - с. Бели Осъм
Ваканционно селище "Острова"
В ТРОЯНСКИЯ БАЛКАН край гр.ТРОЯН,
в руслото на две планински реки, обгърнат от планина, гора и зеленина, се намира

Ваканционно селище "Острова"

Името на комплекса е свързано с неговото уникално и атрактивно местоположение - точно тук р. Ръждавец се влива в р. Бели Осъм, правейки красива дъга и оставяйки межу двете реки един красив „Остров”.

В началото на село БЕЛИ ОСЪМ, на 4 км от град ТРОЯН, 15 км от БЕКЛЕМЕТО, около 160 км от СОФИЯ, комплексът обхваща площ от 20 декара прекрасна природа, обгърнат от неповторима планинска панорама, встрани от шума на делничното ежедневие.

Живописните природни дадености на резерват Централен Балкан, свежият въздух и мек климат, богатото културно-историческо наследство, многобройните възможности за спорт и забавления, близко разположените зимни съоръжения и ски писти на Беклемето, превръщат комплекс ОСТРОВА в място за пълноценна почивка целогодишно!

Сред зеленината на топлата пролет, под меките лъчи на слънчевото лято, сред живописните багри на планинската есен или снежните пейзажи на приказната зима, Вие ще откриете една съвременна визия за почивка и презареждане с положителна енерги.

В парка на комплекса сред отлично поддържани зелени площи и прекрасни високи борове, се намира основната сграда на хотела и няколко красиви еднофамилни къщи.

Хотел ОСТРОВА е категория 3 звезди. Гостите се настаняват в комфортни апартаменти, студиа, стандартни стаи и мансарди, функционално обзаведени, с прекрасен изглед към планината и гората. Еднофамилните къщи са на два етажа, с лусозно обзавеждане, стил и комфорт, предлагат се за настаняване на 6 човека.

Ресторант ОСТРОВА категория 3 звезди, капацитет 150 места, стилен и комфортен, show cooking, дансинг, просторна тераса.

Лоби бар ОСТРОВА е с 20 места, чудесен панорамен изглед.

СПА център ОСТРОВА е отлична възможност за релакс и удоволствие, предлага топла зона с парна баня, сауна, лакониум, релакс душ, разнообразни масажи.

Комплекс ОСТРОВА разполага с 2 плувни басейна, външно джакузи с температура на водата до 43˚С и детски басейн. През летния сезон се използва открития басейн, а през останалите сезони на разположение е закритият басейн с отопляема вода от 32°С до 34°С.

Летен бар Острова, разположен край открития басейн, предлага коктейли, напитки, вкусни пици, приготвени на пещ.

Конферентна зала ОСТРОВА е с капацитет до 50 места, възможност за различна конфигурация на местата, интернет достъп.

Комплекс Острова е домакин на красиви и неповторими сватбени тържества. Сватбеният ден в Комплекс Острова е съчетание на стилната и комфортна обстановка на ресторант Острова със сватбен ритуал на открито, отличен кетъринг и перфектно обслужване.

Чудесни условия за анимация на свободното време, спорт и забавления, Team Building игри, са прекрасните природни дадености в парка на самия комплекс, както и местности и атракциони в близост. За любители на зимните спортове, близо до Комплекс Острова се намират ски пистите на Беклемето.

За малките гости в парка на комплекса се предлагат любимите детски забавления: площадка с пързалка, клатушки, люлки, батут, джаги, дартс, тенис на маса, баскетбол, федербал, футбол. Редица исторически, природни и културни забележителности в Троянския край допълват пълноценния престой на всеки гост.

През различните сезони и за празници, Комплекс ОСТРОВА предлага пакетни оферти и промоции, ценовата политика е гъвкава и изцяло насочена към удовлетворяване на очакванията и изискванията на организирани мероприятия и индивидуални туристи.

Ваканционен Комплекс ОСТРОВА в съвременна визия за пълноценна почивка,
незабравимо преживяване и отдих в прекрасния Троянски Балкан!